10 Dingen die je vind in een tas van een vrouw

Schermafdruk 2015-10-22 13.15.20
Je kent het wel, een de tas van iedere vrouw. In films zie je vrouw met tassen die alles super snel kunnen vinden. In werkelijkheid ligt dit wel iets anders. Een groot deel van de vrouwen heeft een as met allemaal spullen waarvan ze niet eens meer wisten dat dit in die tas zat. Ik heb een kleine opsomming voor jullie gemaakt.

1. Labello: Iets wat elke vrouw bij zicht heeft om de lippen mee te verzorgen. Ik betrap mezelf er op dat ik er bijna in elke tas wel 1 heb rondslingeren.

2. Lipstick / lipgloss: Elke outfit heeft een andere kleur en daar hoort weer een andere lipstick bij. Vaak worden die bij vertrek snel in de tas gestopt en er vervolgens niet meer uitgehaald.

3. tampons: Iets wat elke vrouw nodig heeft. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je ineens ongesteld wordt zonder dat je het wist. Als je dat niets bij je hebt wordt het een bloederig verhaal. Daarnaast kunnen vriendinnen altijd bij jou terecht.

4. Snoepjes: Toen ik nog suikers at had ik enorm veel snoepjes in mijn tas. Vaak bleef het (lege)zakje in mijn tas rond slinger. Of erger nog, als ik snoepjes had die ingewikkeld zijn in een papiertje gebruik ik gewoon mijn tas als een soort van afvalbak.

5. Bonnetjes: Als ik niet mijn hele portemonnee bij mij heb en de bonnetjes graag wil bewaren dan stop ik ze zo in mijn tas. Ook als je iets haalt waar je automatisch het bonnetje bij krijgt stop ik dit zo in mijn tas. Deze bonnetjes vergeet ik vaak en gebruik ik überhaupt niet. Eigen papier verspilling

6. Portemonnee: Ik heb altijd mijn OV-kaart nodig en mijn pinas en ID-kaart neem ik ook altijd mee. Ik heb ooit eens losse pasjes mee genomen met tot gevolg dat ik mijn bankpas ben kwijt geraakt. Dit doe ik dus nooit weer.

7. Telefoon: Deze zwerft altijd ergens rond en zit nooit op de zelfde plek, soms ben ik echt 5 minuten aan het zoeken naar mijn telefoon.

8. Lege papiertjes van koekjes: Zeker als je nog naar de middelbare school gaat zul je dit wel herkennen. Ik was werkelijk gewoon te lui om naar de prullenbak te lopen die maar 10 meter verder op stond.

9. Papieren zakdoekjes: Welke vrouw gebruikt dit niet. Ze zijn multifunctioneel en worden niet alleen gebruikt voor het snuiten van onze neusjes. Er heeft wel eens een volgen op mijn zadel gepoept en wat was ik toen blij dat ik zakdoekjes bij mij had.

10. Handcrème: Zeker in deze wintertijd(ik weet het is nog geen winter, maar zo voelt het soms wel) hebben we sneller last van droge handen.

Zijn er nog dingen die er niet bij staan, maar wel altijd rond slingeren in jou tassen? Laat het achter in de comments!

With love, x
Suzan

Advertenties

7 gedachtes over “10 Dingen die je vind in een tas van een vrouw

  1. Heel herkenbaar! Ik heb even afgevinkt en echt alles zit inderdaad in mijn handtas! Vooral dat van die bonnetjes klopt als een bus. Eens in de zoveel tijd ruim ik dan mijn tas op en je moest eens weten wat voor berg aan bonnetjes ik er dan uithaal! haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s