Music favorites #2

Music favorites #2

DSC02923_Fotor_Fotor

Het is weer tijd voor een nieuwe Music Favorites.

Big Daddy Weave – Redeemed

Wat kan deze man zingen! Ik werd alleen al geraakt door de geweldige volle warmte stem die hij heeft. Het leven zit vol ‘strapless’, en we focussen ons soms te veel op onze worstelingen die we in deze wereld hebben. Dit is een gevangenis waar in je jezelf opsluit, maar we mogen terug denken aan het feit dat Jezus voor ons aan het kruis is gegaan. Hij heeft ons verlost van onze zonden. Wij zijn verlost, dankzij zijn lijden aan het kruis.

Bethel music – Come to me ft. Jenn Johnson

Hij is de God die vrede brengt, en die de rust in ons brengt als wij dit zelf niet kunnen. Hij zal ons opvangen, en hij is elk moment van de dag bij ons, waar we ook heen gaan. We mogen hem ook elke keer opnieuw uitnodigen in ons leven, en beseffen dat hij er ook echt bij is. Het leven is soms te zwaar om alleen aan te kunnen, maar met God is alles mogelijk.

Audrey Assad – I shall not Want

We hebben het nodig om geaccepteerd te worden, en ons niet alleen te voelen. Alles waar we mee zitten mogen we bij God neerleggen, hij zal onze lasten dragen, en hij zal ons geven wat we nodig hebben. Zo mogen wij zijn liefde proeven en ervaren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s